004 Vlg Web Croquis

Ca n’Antònia i en Dani

Situació: Vallgornera
Any: 2019
Superfície: 134 m²
Fase: Projecte

[CAT] Casa unifamiliar amb piscina a Vallgornera, urbanització al sur de Mallorca, molt aprop de la costa, en un terreny amb una pendent moderada. La casa es distribueix en dos volums en forma de L -un de sala d’estar i l’altre d’habitacions- on l’accés es situa a l’eix entre els dos mitjançant una mossegada a la façana del carrer. La sala d’estar, amb les bigues de formigó vistes, s’obri cap a l’espai exterior distribuit per nivells, amb una primera terrassa que compta amb una pèrgola de fusta com a element per fer ombra.

[CAS] Casa unifamiliar con piscina en Vallgornera, urbanización en el sur de Mallorca, muy cerca de la costa, en un terreno con pendiente moderada. La casa se distribuye en dos volúmenes en forma de L -uno de sala de estar y el otro de habitaciones- donde el acceso se sitúa en el eje entre los dos mediante un hueco en la fachada de la calle. La sala de estar, con las vigas de hormigón vistas, se abre hacia el espacio exterior distribuido por niveles, con una primera terraza que cuenta con una pérgola de madera como elemento para la sombra.

[ENG] Detached house with swimming pool in Vallgornera, urbanization in the south of Mallorca, very close to the coast, on land with a moderate slope. The house is distributed in two L-shaped volumes -one of the living room and the other of the bedrooms- where the access is located on the axis between the two through a bite on the street facade. The living room, with exposed concrete beams, opens onto the outdoor space distributed by levels, with a first terrace that has a wooden pergola as an element to provide shade.