031 Oli Web Croquis 2

Ca’n David i n’Anna

Situació: Palma de Mallorca
Any: 2022
Superfície: 268 m²
Fase: En construcció

[CAT] Habitatge unifamiliar entre mitgeres amb piscina al barri de l’Olivera d’alta eficiència energètica, amb l’objectiu de desconnectar-se de la xarxa pública. La materialitat d’ambdues façanes es caracteritza per la presència de marès, inspirada amb els murs mitjaners existents del pati, que deixen la pedra arenisca al descobert. Aquesta materialitat també es reflexa en alguns punts importants de l’interior de la casa, com a la sala d’estar i el dormitori principal.

[CAS] Vivienda unifamiliar entre medianeras con piscina en el barrio del Olivera de alta eficiencia energética, con el objetivo de desconectarse de la red pública. La materialidad de ambas fachadas se caracteriza por la presencia de marés, inspirada con los muros medianeros existentes del patio, que dejan la piedra arenisca al descubierto. Esta materialidad también se refleja en algunos puntos importantes del interior de la casa, como en la sala de estar y el dormitorio principal.

[ENG] Detached house between buildings with swimming pool in the Olivera neighbourhood of high energy efficiency, with the objective of disconnecting from the public grid. The materiality of both facades is characterized by the presence of mares, inspired by the existing median walls of the patio, which leave the sandstone exposed. This materiality is also reflected in some important points of the interior of the house, such as the living room and the master bedroom.