010 Cpd Web Croquis 2

Ca’n Rivera

Situació: Es Capdellà
Any: 2018
Superfície: 561 m²
Fase: En construcció

[CAT] Habitatge unifamiliar aïllat amb piscina a Es Capdellà, als peus de la Serra de Tramuntana, en un entorn rural i paisatgístic de gran valor. La casa consta de cinc habitacions, cada una amb el seu bany en suite, distribuïdes en dues plantes. El volum e idea del projecte és resultat de la unió de dues capses de pedra -amb teulada inclinada a una aigua- mitjançant la peça de vestíbul i distribuïdor en planta primera -de coberta plana-, enmarcant el Puig Galatzó. La sala d’estar i cuina s’obri cap a la terrassa de la piscina, des d’on es tendrà una vista oberta espectacular de la Serra de Tramuntana.

[CAS] Vivienda unifamiliar aislada con piscina en Es Capdellà, a los pies de la Sierra de Tramuntana, en un entorno rural y paisajístico de gran valor. La casa consta de cinco habitaciones, cada una con su baño en suite, distribuidas en dos plantas. El volumen e idea del proyecto es resultado de la unión de dos cajas de piedra -con tejado inclinado a un agua- mediante la pieza de vestíbulo y distribuidor en planta primera -de cubierta plana-, enmarcando el Puig Galatzó. La sala de estar y cocina se abre hacia la terraza de la piscina, desde donde se tendrá una vista abierta espectacular de la Serra de Tramuntana.

[ENG] Detached house with swimming pool in Es Capdellà, at the foot of the Serra de Tramuntana, in a rural and landscaped environment of great value. The house consists of five bedrooms, each with its own bathroom, distributed over two floors. The volume and idea of the project is the result of the union of two stone boxes -each with a sloping roof- through the vestibule and distributor piece on the first floor -with a flat roof-, framing the Puig Galatzó. The living room and kitchen open onto the pool terrace, from where you will have a spectacular open view of the Serra de Tramuntana.