033 Mon Web Croquis

Ca’n Xigala

Situació: Montuïri
Any: 2023
Superfície: 200 m²
Fase: Finalitzat

[CAT] Reforma d’una antiga casa de poble entre mitgeres de quatre habitacions amb un corral a la part posterior, on hi ha un llimoner i un antic forn de llenya. Es projecta un porxo lineal de tota l’amplada annexa a la casa, amb una barbacoa integrada, fent un espai pensat per bones celebracions i reunions de familia i amics. Pel demés, el projecte respecta molt la distribució existent de la casa, a excepció de la cotxeria que es divideix per donar cabuda a un bany en planta baixa i la bugaderia. L’estètica interior es caracteriza per la combinació de la fusta i el marés vist, que es repica per ensenyar-lo en determinades zones d’interés.

[CAS] Reforma de una antigua casa de pueblo entre medianeras de cuatro habitaciones con un corral en la parte trasera, donde hay un limonero y un horno de leña. Se proyecta un porche lineal anexo a la casa, con una barbacoa integrada, haciendo un espacio pensado para buenas celebraciones y reuniones de familia y amigos. Por lo demás, el proyecto respeta mucho la distribución existente de la casa, a excepción de la cochería que se divide para dar cabida a un baño en planta baja y la lavandería. La estética interior se caracteriza por la combinación de la madera y el marés visto, que se repica para enseñarlo en determinadas zonas de interés.

[ENG] Renovation of an old town house between party walls of four rooms with a backyard, where there is a lemon tree and a wood oven. A lineal porch attached to the house is projected, with an integrated barbecue, making a space designed for good celebrations and reunions of family and friends. Otherwise, the project respects the existing distribution of the house, with the exception of the garage which is divided to accommodate a bathroom on the ground floor and the laundry room. The interior aesthetics is characterized by the combination of wood and marés, which is overlapped to show it in certain areas of interest.