016 Mol Web Croquis

Es Molinar

Situació: Palma de Mallorca
Any: 2019
Superfície: 114 m²
Fase: Projecte

[CAT] Habitatge unifamiliar entre mitgeres amb piscina, al barri de Es Molinar, a escassos metres del port del Molinar, a una petita parcel·la de forma irregular per a un solter. El programa es distribueix en zona de dia a planta baixa i dues habitacions en planta primera, amb un pati interior arraconat entre els murs mitjaners de marés, on s’ubica la piscina i la terrassa exterior, amb una pèrgola metàl·lica de canyís com a ombracle.

[CAS] Vivienda unifamiliar entre medianeras con piscina, en el barrio de Es Molinar, a escasos metros del puerto del Molinar, en una pequeña parcela de forma irregular para un soltero. El programa se distribuye en zona de día en planta baja y dos habitaciones en planta primera, con un patio interior arrinconado entre los muros medianeros de marés, donde se ubica la piscina y la terraza exterior, con una pérgola metálica de cañizo como zona de sombra.

[ENG] Detached house between buildings with a swimming pool, in the Es Molinar neighborhood, a few meters from the Molinar port, on a small irregularly shaped plot for a single person. The program is distributed in the day area on the ground floor and two rooms on the first floor, with an interior patio cornered between the dividing walls of sandstone, where the pool and the outdoor terrace are located, with a metal hurdle pergola as a shaded area.