020 Pdr Web Croquis

PDR I

Situació: Puig de Ros
Any: 2022
Superfície: 110 m²
Fase: Finalitzat

[CAT] Habitatge aparellat de tres habitacions i piscina a la urbanització de Puig de Ros. El projecte només desenvolupa un dels habitatges aparellats, amb tot el programa en planta baixa i una habitació totalment independent a planta primera, que s’accedeix des de l’exterior per a una escala situada al pati. La peça de la sala d’estar té una dualitat interior-exterior degut principalment al mur de pedra per la façana sud i la superfície vidriada al altre costat que dona al pati i a la terrassa de la piscina.

[CAS] Vivienda pareada de tres habitaciones y piscina en la urbanización de Puig de Ros. El proyecto sólo desarrolla una de las viviendas pareadas, principalmente con todo el programa en planta baja y una habitación totalmente independiente en la planta primera, que se accede desde el exterior para una escalera situada en el patio. La pieza de la sala de estar tiene una dualidad interior-exterior debido al muro de piedra de la fachada sur y la superficie acristalada al otro lado que da al patio y a la terraza de la piscina.

[ENG] Semi-detached house with three bedrooms and a pool in the Puig de Ros urbanization. The project only develops one of the semi-detached houses, mainly with the entire program on the ground floor and a totally independent room on the first floor, which is accessed from the outside through a staircase located in the patio. The living room piece has an interior-exterior duality due to the stone wall of the south façade and the glazed surface on the other side facing the patio and pool terrace.