022 Pdr Web Croquis

PDR II

Situació: Puig de Ros
Any: 2020
Superfície: 203 m²
Fase: En construcció

[CAT] Habitatge aparellat de quatre habitacions i piscina a la urbanització de Puig de Ros. El projecte només desenvolupa un dels habitatges aparellats, distribuït en dues plantes. La casa es caracteritza per un volum més alt on es col·loca l’habitació principal a planta primera i la sala d’estar-cuina oberta a planta baixa, i que en la seva façana principal dona a la terrassa de la piscina, es troba una gran pèrgola subjectada per uns pilars metàl·lics esvelts.

[CAS] Vivienda pareada de cuatro habitaciones y piscina en la urbanización de Puig de Ros. El proyecto sólo desarrolla una de las viviendas pareadas, distribuida en dos plantas. La casa se caracteriza por un volumen más alto donde se coloca la habitación principal en planta primera y la sala de estar-cocina abierta en planta baja, y que en su fachada principal da a la terraza de la piscina, se encuentra una gran pérgola sujetada por unos pilares metálicos esbeltos.

[ENG] Semi-detached house with four bedrooms and a pool in the Puig de Ros urbanization. The project only develops one of the semi-detached houses, distributed over two floors. The house is characterized by a higher volume where the main room is placed on the first floor and the open living room-kitchen on the ground floor, and that on its main facade overlooks the pool terrace, there is a large pergola attached by slender metal pillars.