030 Pdr Web Croquis

PDR VI

Situació: Puig de Ros
Any: 2021
Superfície: 314 m²
Fase: En construcció

[CAT] Habitatges aparellats de tres habitacions i piscina a la urbanització de Puig de Ros. El projecte desenvolupa una promoció de dos habitatges aparellats idèntics en forma, superfície i materialitat, simètrics entre sí, amb una habitació a planta baixa i dues habitacions amb bany en suite a la planta primera. L’espai exterior principal amb la piscina es situa al fons de la parcel·la, allunyat del carrer, encara que també té la possibilitat de gaudir les vistes cap al mar des del solàrium de la planta coberta.

[CAS] Viviendas pareadas de tres habitaciones y piscina en la urbanización de Puig de Ros. El proyecto desarrolla una promoción de dos viviendas pareadas idénticas en forma, superficie y materialidad, simétricas entre sí, con una habitación en planta baja y dos habitaciones con baño en suite en la planta primera. El espacio exterior principal con la piscina se sitúa en el fondo de la parcela, alejado de la calle, aunque también tiene la posibilidad de disfrutar de las vistas hacia el mar desde el solarium de la planta cubierta.

[ENG] Semi-detached houses with three bedrooms and a swimming pool in the Puig de Ros urbanization. The project develops a promotion of two identical semi-detached houses in shape, surface and materiality, symmetrical to each other, with a room on the ground floor and two rooms with an en-suite bathroom on the first floor. The main outdoor space with the pool is located at the back of the plot, away from the street, although it also has the possibility of enjoying the views of the sea from the solarium on the covered floor.